"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Monday, October 20, 2008

.sweet.memory.will.always.b.in.ma.mind.n heart.:)

Sudah lama kan aku tak mengarang neh..hurm..bukan apa...bz mcm2...dgn a2 yg akan start dis coming 22th...takut la.tp harap2 suma ok lah.taderhal.as long as keep on study k gal.guess wut? since ari khamis aritu, ktt x de air...waaa!!!! sedeyh oo....nak mandi pon tabley.basuh bju lg la tabley....ini sumer sbb paip utama pecah.so yang menjadi mangsa utk sapa2 yang duduk di area sepang.hurm.n kolej kami inilah yang menjadi salah satu mangsanya...h0h0.oryte,tapelah.maybe itu dugaan kot.supaya lebih MENGHARGAI AIR....hurm, before that, nak crita something.yeah.since couple of months ago, hubngan aku n ousmtes aku dgn seorng ousmate ni tidak berapa baek.bcoz of some reasons.dy la..menjauhkan diri dari kitorng.tp evything turned back to normal.bcoz of dare confrontation.it was a good things to do ever since things get bax to normal.sumpah! aku suka gila keadaan mcm sekarang.da x de bad feeling lg.suma okayh.orayte la kn..since exam pon da dkt.baek kita saling memaafi antara satu sama lain.:)..n ada la gak benda laen yg didiscusskan. seriously aku sudah happy balik.sayang korang sumer.percayalah!! walaupun maybe lepas ni kita akan bawak haluan masing2...to b wut we want to b.it's good but a bit hard.to accept d fact to let u guys go.but bcz i love u guys really damn much, i will let u guys go.for our own sake n future..aite? heee~muah3...then the 8 sweet gang da ok blik.heee~ love d moment.love d moment of HARI RAYA CELBR8TION in ktt...sgat suker...things get bax to normal.berasa gembira bangat...:D..guys..sumpah.aku sayang giler korang.x penah aku rasa cmnih taw.korng memang antara penguat semangat aku..sedeh sama2.nangish sama2.hepy sama2..really a sweet memory to me.:)..yeah..mungkin sometime aku ni a bit annoying or a bit malas in kemas2 barang2...haha.( pecah rahsia..:P)tp pecayalah sesungguhny...aku akan cuba berubah.heee...aku akan cuba.sbb pe?sbb aku sayang korng.semalas malas aku, aku still rajin gak tw..tp rajin aku tu datang sebulan la kot.tu pun ckup bertuah.itulah fi3.tp fi3 ni akan cuba berubah.betul3...(+__+)..seperkara lagi...walaupun aku ni suka sangat nyanyi2 time aku dgr mp3 time study ke time aku buat ape pn...walaupun itu sedikit menggangu korng dgn suara 'lunak' aku neh, tabiat ni SORRY bangat! x dapat nak ubah~ da memang fi3 suka nyanyi kot.walaupon suara saling x tumpah mcm katak!! ( haha.mengaku gak akhirnya)..heee~~..itu sahaja aku mahu mengarut.as a conclusion, memang BETUL lagi TEPAT lagi PRECISE lagi ACCURATE aku memang SAYANG korang sumer!! muahh...-love,fi3-


::these are the sweet 8 gal.:)..love ya!!:D


day.fi3.ckin.(+__+)

ada org ckp comel.ahakss..:D..(perasaan mode.)

perasaan macho tp x jadi pon.haha

damn luv dis pics.bukan senang nak amek gamaq dgn mr zaini.ekeke~love physics sir..:)


Friday, October 17, 2008

.untitled.

Ari ni? mood sangatlah tidak baek.diulang.TIDAK BAEK.

kenapa? ku pun tidak tahu.:(..ku sedeyh.ku takut.ku cuak.

Mcm2 yang kurasa. Ku sudah tidak tahan lagi.

Sudah tidak tahu mhu buat apa.

ouh. Gimme bax my mood...

sedeyh tahap dewa nih! :(((((

Friday, October 10, 2008

abah.luv u!!

HAPPY BIRTHDAY ABAH....

HAPPY BIRTHDAY ABAH....

HAPPY BIRTHDAY ABAH....

HAPPY BIRTHDAY ABAH....

Yang ke 50.....

moga panjang umur n murah rezki.....:)

nurul syg abah sangat2....

I'll make u happy one DAY!

insyaAllah....Hopefully.....

=SORRY!! no present dis year..lalala~:D

Tuesday, October 7, 2008

.start.

welcome back to ktt...

new hope.new aim.new glory.

my a2 exam.

goin to start soon....

22/10/08..

hope evything alrite.

on my way to struggle n all out 4 dis.

=]..chaiyok3~