"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Friday, April 10, 2009

-h0lidays.antara reality@fantasy?-=)

Happy.....


tu jer perasaan yang boleh kugambarkan saat dan ketika ini....hee....n ol dis bcoz of d h0lidays~...hee....dr JUMAAT smpi AHAD...Sapa x sy0k beb kalo cuti....lol!..=D...Sebenarnya cuti tu Jumaat n Ahad je..Suppose hari Sabtu ada kelas...tapi semalam...bila Mr Raghu(a.k.a Abe Raghu...haha) masuk kelas,dye kate cmni lebeyh kurang...


"I've G00d news for u'll."

apa yang good news sgt tula kn? hrmm...mmg x expect langsung dye nak cakap pasal cuti....sbb kelas previous bi0chem n lecturer bru yg masuk tu cakap ktorng akan ada kelas ari Sabtu neh...So, suma cam pasrah jela....tapi rupanya mmg good news betol..Dengan gaya yang c0melnya, Abe Raghu pn berbicara beginilah agaknya lebih kurang...


"U don't have class this Saturday!!'


Dalam erti kata laen, kiter CUTI!!!! HEE...suma macam sangat excited semacam...Median Nerve yang diajar oleh Raghu pn x bt0l2 c0ncentrate sgt..sbb perasaan GUMBIRA melebihi perasaan EXCITED nak blaja Anatomy. lalala...=)...normal la tu kan? ngeh3,,




Bila balik petang tu dengan perasaan gumbira, Ckin ajak g End Point...Owh, ckin ku sayang..act, aku dah ada plan nak tidoq petang tu..hee...Maafin Dear...ngee~...




Malamnya pulak, dalam seramai 14 orang gurls Melayu gang ktorng decided nak makan Seafood kat satu tempat ni yg namanya " Fish Max" if x salah....Suma rindu gila kot kat ikan2 terchenta. Mana taknya, duduk cni asek makan ayam jew...haish3...bosan gila...=)


Tapi disebabkan ramai sgt2 kt tempat tu, ktorng decided nak blah jer...g makan tempat laen...Mungkin malam tu mmg rezeki Basil, so ktorng makan la kat Basil...haha..n yg makan kat ctu tnggal 7 of us..Yang laen suma makan kat Manipal Canteen. Terpisah jugak...hee...n guess what berapa aku spend utk dinner sahaja malam tu kat Basil???




160RUPEES.


Owh, si c0mel fitri, mmg la kamu nih..hish2,,konon nak jimat....hah amek kau mmg 'JIMAT' sungguh!(+_+)...tapi......................sangat puas ati....sbb Irish Coffee dye sgt SHEEEEDDDAAAPPPP!!!!! lalala.....


=IRISH COFFEE yang damn sedap.=)

pastu, aku tak terSENGAJA cakap nak g Mangalore if Sabtu tu cuti...(C-kin and Farah menjadi saksi..=p)...tapi kan......tapi kan.....tapi kan.....ngeee~~~...aku tak jnji taw sahabat2 terCHENTA ku....Ikut pada m00d ak s0k n tahap kekuatan aku utk pegi.Sbb aku igt nak setelkan pbl dis weekend.hmm...=)...if x jadi, s000rrrrryyy taw...=)..cyg korunk~=D...





last but n0t least, aku teringin sangat nak g Malpe Beach tu...Nak sgt naek unta tuh....(seni0r ckp ada unta kt sna..)...tapi ni pun x sure.....Kalo rezeki aku nak jumpa Encik2 unta tu aku pegi k0wt.=)...hee.....




Owh, d final last...ni lagu yang baru aku start suka....Actually, dah lma dah suka...tapi terlupa nak d0wnload.hee..bkan terlupa sangat..tapi x smpat...=D..have fun guys~~






  • My Life Would Sucks Without You- Kelly Clarkson


  • Gives You Hell- All American Reject


  • Terlanjur Cinta- Pasha Ungu & Rossa


  • Check Yes Juliet- We The Kings


  • I Will Be- Leona Lewis


  • Thinking Of You- Katy Pery


Ucapan TERIMA KASIH kpd Mr Oyop atas ketidak putus asaan....=)...



2 comments:

aimie-chan said...

suke lollipop?
aku ade satu lagu lolipop.
seyes addicting.
maukah?

Fi3LiNa said...

nak.hee.:).addicted gilak!.hee