"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Thursday, October 1, 2009

melayang tapi perlu focus.

Aku akan terus berblogging.Aku akan terus mencurahkan apa yang kau rasa kat sini.Chocolate jer yang dengar je apa yang aku ngarut.Aku tak betul2 stable sekarang ni.Walaupun depan semua orang aku pretend macam aku okay.Macam aku orang paling happy dalam dunia.Tapi aku selalu melayang lately.AKu perasan sangat benda ni.Kenapa aku perlu MELAYANG? Melayang sebab si budak itu yang tak pernah nak menghargai aku? Melayang sebab orang lain yang selalu pandang rendah pada kebolehan aku? Melayang sebab aku terus diam walaupun hati aku memberontak? Melayang sebab aku rasa jauh hati sangat? Melayang sebab apa? AKu pun tak pasti mengapa.Tapi to be damn honest, aku memang melayang.Sekarang yang patutnya aku study aku masih lagi berblogging padahal banyak lagi benda yang perlu aku settlekan, dengan histo yang belum lukis, notes JP yg bertimbun.Anatomy lower limb yang blum lagi aku bukak buku untuk revision. Kenapa aku macam ni? Fitri, cuba focus. Please. TInggalkan terus apa yang dah berlalu. Dulu2, kau selalu kuatkan diri kau EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON. kan senang tu? Ingat je benda tu, and tolong pandang depan balik. Jangan melayang time JP tengah ajar pasal maximum transport, pasal renal threshold. Jangan melayang masa Jay ajar liver.Jangan melayang bila orang cakap dengan kau.Jangan melayang bila kau tengah lukis histo,takut-takut kau lukis benda yang tak sepatutnya. Fitri, silalah kuat.SIlalah jangan melayang lagi. Buang rasa jauh hati tu jauh-jauh. DIa takkan pernah paham. Lupakan pada kisah lalu. Biarkan semuanya berlalu. Buka diary baru. Diary lama dah sampai last page. Dah tak boleh nak sambung lagi walaupun kau sumbat macamana pun.Space dah tak cukup. Air mata tolong jangan mengalir lagi. Chocolate, thanks for listening. Fitri nak sambung belajar. Fitri nak kuat lagi. Betul nak kuat macam superwoman.

2 comments:

Redz da Tsar said...

Chill!!!

beliamuda said...

kalau banyak sangat benda kita fikir, memang senang fikiran kita melayang.. kadang2, bila ada jer benda yang trigger, time tu juga mood kita leh swing tetibe.. it's normal, but we need to control it.. :smile: