"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Thursday, October 15, 2009

wajar x?

Hidup? Macam ni lah. Macam biasa.Ke kelas dan balik study.
Exam block dah tak lama dah.
Aku masih macam ni. Tak betul-betul utilise masa dengan semaximumnya.
*Sigh*....Tapi apakan daya memang salah aku sendiri kot.
Tak boleh nak salahkan sesiapa.
Ohh...Current new events. Akan ke JASSI weekend nih.
At last, dapat jugak.
InsyaAllah ada rezeki aku p.
Tapi at the moment, I am just soo guilty.
Sebab at the same weekend, bebudak Devangere nak datang.
T___T..
Waaa.....Mahu spend time dengan mereka.
Tapi mahu juga belajar tentang bagaimana nak handle kehidupan sebagai seorang doktor suatu masa nanti secara Islamicnya.
Itu juga penting.
Tapi aku tekad pada hati.
Aku pilih yang kedua.
Tapi kawan2, bukan bermakna kalian diketepikan!
Aku sayang kalian!
=)..
Moga kita dapat jumpa lagi di lain waktu andai nanti tidak berkesempatan.
Doakan yea.:)
Ada satu cherita lagi.
Tadi tak semena-mena air mata gugur.
Hahaha.
Ada rasa malu di situ.
kui2.Cheritanya begini:
Beberapa hari lepas aku ada laa buat status FB.
"Fitrilina Mustapa kerinduan pada anak2.ipin,ilang,entoi,ummey,itam."
Itulah status aku.
Tiba-tiba lepas gap kelas kul 2, aku check email.
Ina, adikku comment.
Dia cakap ada 2 ekor anak2 aku mak teh bawak balik rumah.
Terus tepon mak, tanya.
Dan aku nangis sebab itu.
Masih berfikir wajarkah?T__T

2 comments:

OyOp said...

nangis sebab kucing??x wajar~~haha...
nk taw..akoo jd bapak daa....
3 ekor kucing akoo beranak~~3 3 yg tido dgn akoo tiap2 malam....anak sape tu??hehe

Fi3LiNa said...

ko biar betol mierul...hahahaha...
ni apa nihh...
cukup 3 org nii...:p
kucing manipal ke msia?