"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Wednesday, September 23, 2009

-here i am once again-

Sudah lama tangan ini tidak bergerak menekan papan kekunci laptop acer ini untuk mengupdate blog.Lame reason, busy....Tapi memang busy pun... Busy dengan macam- macam benda. Antaranya benda yang berlaku these few weeks:
  • Majlis ORIENTASI BATCH 25. Aku menari hari penutup tu...Lagu combination ASMARADANA, GAGAP, TARIAN JAWA & I WANT NOBODY BUT U. Pecah rekod kott. First time performed menari. Biasanya sketch laaa.... Hee... Btw, it was a nice experience. Credits to my 'menari gang': Fara, Mirae, Ckin, Zaty, Mun, Ina.:)
  • Kawan-kawan aku mengalami kemalangan dengan kereta TEMPE. Antaranya, Aliff, Redz dan yang paling teruk sikit Eddie. Radius dengan ulnanya patah. Hmm... Kadang-kadang bukan salah kita..Salah orang tempatan yang bawak kereta ke motor ke auto ke macam 'lollipop'.Btw, 'lollipop' means 'budus'. Fahamlaa yea. Hee..On the same day, housemates aku, Mira dengan Zaty pun mengalami kecelekaaan tapi yang biasa-biasa sahaja. Kemalangan yang agak kelakar. Tidak boleh diceritakan di sini.. Hehehe... Semoga cepat sembuh kawan-kawan.=)
  • Majlis sambutan HARI RAYA AIDILFITRI. Ini paling best.. Walaupun raya kali ini aku beraya dengan teman2 Manipal, tapi ini adalah pengalaman yang paling best and unforgettable. Buat kerja sama2,kecewa sama-sama sebab raya bukan 20/9 seperti yang sepatutnya,hee...tapi still, dengan mereka2 itu, aku HAPPY balik... Thanks kawan2.=) Ohh, plus, ada pengakuan nak di buat. Baju raya yang aku pakai tu, mungkin kali pertama dan terakhir aku pakai.. Hehehe... Serik dah beli baju meriah sangat.. Actually, baju raya aku baju lain.. Kebaya yang aku pakai time hari raya tu saja2 jer buat doolu2... Sekali meriah laa sangat... Hee... tak nak dah laa pakai walaupun aku tahu itu agak membazir.. Hehe.... Maaf! Janji tanak beli dah kain sari meriah2...lalalala....=D
  • PBL (Problem Based Learning) baru je abes tadi untuk subject ANATOMY. Ok laa.... Aku explained pasal 'Peritoneal and Visceral Relations of Ovary'. Walaupun PBL kali ini aku tak dapat nak prepare betul-betul.Tapi, keseluruhan, I gave 4 stars.=)
Itu yang sudah berlaku. Yang akan aku hadapi pun ada lagi jugak.Hmm... Paling terdekat adalah:
  • ANATOMY CLASS TEST.Whole abdomen, upper limb,histo. Padahal upper limb bukan baca abeh lagi.. Waa..Fighting fi3! =)
  • PHYSIOLOGY class test, the same day as Anat test.I can't imagine what will happen to me on the night before. Mungkin kopi akan menjadi sahabat sejati aku.Mungkin juga.X.X
Jadi, apa-apa pun yang berlaku, janganlah kamu give up yea...Hehe...Bagi nasihat pada diri sendiri. Okk readers. Tat's all for now.^_^

1 comment:

.:FaRaHEeN:. said...

mari kte bsahabat baek ng kopi!!mari3!!^^