"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Sunday, September 13, 2009

-rindu saat itu-

Rindu mak.abah.adik2.
Mak demam.Dengar suara dia semalam.Still x okay...Risau pulak.Dah suruh mak makan ubat.
Get well soon mak! =).. Pagi tadi lepas practise nari2, aku saja la bukak folder LAGU RAYA.Play all.Tetiba keluar la lagu Mamat.Kupohon restu ayah bonda.Waaaa.Sebak sangat.Tapi apa boleh buat.Raya di rantauan macam ni la.Raya dengan kawan2.Tak pernah lagi beraya dengan kawan2.Mungkin rasanya lain.Rasa ni lah yang aku nak rasa.Mencari pengalaman.Ni bukan dugaan besar.Cuma mungkin masa pagi raya tu akan rasa sedikit sebak.Seperti hari raya sebelumnya, pagi2 lagi dah siap.Baju raya pasti akan match satu family.Hee.Salam2 pastu keluar sembahyang raya sama2.Dengan tok,tokwan dan mak n bapak sedara aku.Kazen juga.Rindu saat tu.Tapi apa boleh buat.Inilah dinamakan pengalaman.Pengalaman mematangkan fitri! ^_^

4 comments:

Tun Dr Wadie said...

sabar weyh...jgn nanges...
ko ade few rayas more to face in india...
aku pon smalam terlayan lagu mamat tuh,almost merah mate ar..haaha
selamat berpuasa weyh

Fi3LiNa said...

thanks wadie..hee...
nope..dis is d only raya in manipal...=)
lalala...btw,,,slmt berposa jugak yea..^_^

Tun Dr Wadie said...

d only???how come??taun depan blk mesia ke??durgh...taun dpn raye 1st or 2nd week of september...tak berani ar nk ponteng class...nnt kene bayar..rusia cekik darah ar...
yeah2 jgn ponteng pose cam bese k..haha

beliamuda said...

salam aidilfitri~

tabahlah di perantaun..

~ada masa, layan la lagu rock raya - musafir di aidiltri on my blog