"Real me"


Myspace Graphics

Followers

=)

Lilypie First Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Pages

Monday, February 27, 2012

GARFIELD ENT.

Halo. tak lama I nak cakap- cakap nie. Please lemmi talk about 5 minutes only , before I continue facing the bookssss urghhhhhh ::(((. You know what. I tengah bosan gila, I dok study ENT then bosan, bosan nya ENT, sebab I tak pergi hospital meet patients lagi untuk subject ni, memang la bosan kan. >.<. I bosan, tapi nak kacau boyfie I dia pun mesti tengah study kuat- kuat sekarang. :) So, I kacau la Cekelat ni kan, yeah yeah, you know what? suddenly I miss poeming. Serius weyh, I tak tipu, tetiba rindu nak berkarya. :) Tapi mesti sekarang kekreatifan dah tak macam dulu, sekarang dah tumpul dah, ni semua sebab buku medik tebal- tebal I kena baca, itu lagi penting dari berjiwang berpuisi melayan perasaan. Hik hik hik. :D

Okay, 2 minutes gone! T_T. Tadi, I dah settled pun satu subjek sessional examination which was MEDICINE. Dafuq, memang susah gile nak mati la kan, not as what we expected. Banyak keluar soalan soalan pharmac, padahal mana lah kitorang nak ingat, lupa habis kot, tak lekat dah dalam hippocampus ni ha, betul tak tipu. Kalau dia tanya pathogenesis disease boleh la nak happily cerita, ini tanya adverse effects drug, memang la tak dapat la nak korek otak sebab dah volatile dah pun. Sedih oo tak tipu, tapi takpelah nak buat camana, nama pun exam, harap lah nak senang. :)

another 2 minutes gone. Okay, takpelah nanti bila I ada masa, I update la poem terbaru, yeah mungkin nanti. Bila sumber ilham tiba;)) I kena pergi sambung study ENT. Takpe, jangan bosan2 nak balik dah , tak lama dah pun. Teruskan bersemangat okay, Fitrilina! Chayok! ;))

kucing ini I jumpa masa study dekat library tempoh hari. Comel bukan? Macam apa? Cuba teka ;)))

Macam Garfield! Dy mok mok bam bam macam Garfield. :D:D

No comments: